دولت آباد

دولت آباد

جوانان
دولت آباد

دولت آباد

جوانان

گردشی برمسائل علمی

تخم مرغ خام عسلی یاکاملا پخته؟

سفیده ی تخم مرغ یک منبع غذایی مناسب برای ویتامین بیوتین (ازگروه ویتامین های b)است.این ویتامین برای عملکردبرخی انزیم های درون سلولی ضروری است.این انزیم ها منجربه تولیدگلوکز ازبرخی امینواسیدهاشده وبدین ترتیب قندخون ثابت باقی میماند.لازم به تذکراست که گلوکزموجود در یک رژیم غذایی وگلیکوژن موجوددرکبعدبعداز18ساعت به اتمام میرسد وازاین زمان به بعد مغز ماهیچه هاوگلبول های قرمزبرای عملکردخودنیازمندگلوکزی هستند که ازمنابع دیگرمانندامینواسیدها تولیدمیشوند.نیازروزانه ی انسان به بیوتین حدود1/0میلی گرم تخمین زده شده است.این ویتامین برای اولین بار درسفیده ی تخم مرغ کشف شده است.مصرف مقادیرزیادسفیده ی تخم مرغ منجربه مسمومیت باسفیده ی تخم مرغ می شودکه این مسمومیت به خاطروجود پروتئینی به نام آویدین دران است.آویدین پروتئینی است که دارای چهار رشته ی پلی پپتیدی مشابه بوده که هررشته ی ان بطور محکم به بیوتین متصل میشودوازجذب ان جلوگیری می کند.هنگام پخته شدن تخم مرغ این پروتئین تغییرشکل یافته وخاصیت اتصال خود رابه بیوتین ازدست می دهدوبدین ترتیب خاصیت سمی تخم مرغ ازبین میرود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد